Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Levertijd

Bij ieder product staat rechts van de afbeelding de levertijd van het betreffende product vermeld. Dit kan per product verschillen. Een groot deel van ons assortiment is direct uit eigen voorraad leverbaar en heeft een levertijd van slechts één werkdag. Bij deze producten staat vermeld dat indien u de bestelling op een werkdag voor 22:00 uur plaatst, deze de volgende dag bij u zal worden bezorgd. Bij grotere pakketten die in het distributiecentrum klaarliggen, zult u zien dat deze de volgende dag bij u worden bezorgd indien u deze voor 17:00 uur bestelt.

Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd.

Als u bij een product een levertijd van meer dan één werkdag ziet staan, betekent dat dat deze op voorraad is in het magazijn van de producent en daarom een iets langere levertijd heeft.

De meeste zendingen verlopen via PostNL. Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail met daarin ook uw Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u precies zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd.

Mocht u vragen hebben over de levertijd van een product of uw bestelling dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.